20. 7. 2015

Kognitivni fitnes

Podjetje IQFitnes prinaša nov veter v fitnes industrijo. Interaktivni fitnes, vodni fitnes in predvsem IQ Fitnes. Vadba za telo, a hkrati tudi vadba možganov.


Osnovni cilj vsakega fitnes programa je izboljšanje fizičnih sposobnosti posameznika, da se bo lažje spopadel z izzivi 21. stoletja. Vendar ta cilj ostaja že desetletja nespremenjen. Življenjski slog se je spremenil, sodoben tempo življenja zahteva več…

IQ Fitnes ponuja izbiro: ali se želiš usesti na sobno kolo in dati možgane na pašo, ali želiš z vedno zanimivo in raznoliko vadbo aktivirati tudi možgane in s tem izboljšati miselne procese, ki še bolj kot fizično stanje vplivajo na kvaliteto življena.

Mnogi viri navajano, da je kombinacija fizične in mentalne vadbe nekakšen “zlati duet” za polno življenje.  Študije navajajo kako lahko ples, ki je nesporno kombinacija fizične in mentalne vadbe, ugodno vpliva na miselne procese, inteligenco, zdravje.

Raziskave vedno bolj kažejo, da najboljši  trening vključuje raznovrstno vadbo v različnih okoljih, tudi v vodi! Vadbo, ki spodbudi delovanje čimveč različnih delov možganov, kot so predel za koordinacijo, ritem, ravnotežje in strategijo.

S tem v mislih smo se povezali s tehnološko naprednimi proizvajalci fitnes opreme, ki spodbuja h gibanju in aktivaciji možganov. To so Multisensory Fitness (ZDA), Motionfitness (ZDA), Nyoyn (Nizemska), The Quick Board (ZDA), Exergame Europe (UK), N-Fox (Poljska),…

Vabimo vas, da se seznanite z našo ponudbo.


Nekaj člankov:

SharpBrains

Runnersworld

Different Cross-training

Znanstvene študije o fizični in mentalni vadbi

Rehabilitacija po kapi

5% Discount
6% Discount
7% Discount
10% Discount
15% Discount
0% Discount
5% Discount
6% Discount
7% Discount
10% Discount
15% Discount
0% Discount
Ujemi popust 5 - 15%!
Vpiši svoj e-mail naslov in ujemi kodo za 5-15% popust. 80% možnost pridobitve kupona!
Pravila igre:
  • En poskus na enega uporabnika
  • Kodo uporabi pri zaključku nakupa