18. 8. 2015

Vizija

 

Kaj je ljudem cilj v življenju?

Zadovoljstvo!

S seboj.

S svojim stanjem.

Ljudem želimo odpreti oči, da konvencionalni trening v fitnesu sam po sebi še ne zagotavlja izboljšanja psihofizične kondicije! Najnovejša dognanja znanstvenikov vedno bolj kažejo na to, da k temu pripomore izboljšanje miselnih procesov!
Mogoče se to komu zdi celo bogokletno, vendar tudi najbolj “fit” športnik ni nujno zadovoljen sam s seboj.


Nasprotno pa je na primer Winston Churchill zadovoljno doživel 90 let, a ob tem ni izpustil priložnosti za kozarček brandyja in cigaro, fizično pa se s svojega stola skoraj ni premaknil. Začuda je bil izjemno inteligenten in bistrega duha. Njegova možganska funkcija je  pozitivno delovala na njegovo telo.
To je samo eno sporočilo, da naj ob fizičnem treningu ne zanemarimo treninga možganov.


Pri telesni aktivnosti se poveča pretok krvi skozi možgane, kar že samo po sebi izboljšuje možgansko funkcijo, če pa ta pretok izkoristimo za izvedbo različnih mentalnih nalog…
…smo odklenili skrinjo z zakladom, za katerega sploh nismo vedeli da obstaja. In to nam bo pomagalo doseči blagostanje, ki ga v življenju iščemo.


Kot nalašč za to nalogo smo pri IQ Fitnes-u odkrili inovativne: SMARTfit trainer, QUICKboard, IQbike, BRAINbike, 3kick, JumpQ, NexerSYS, HEAVYball, CARDIOwall, EXPRESSObike, …

5% Discount
6% Discount
7% Discount
10% Discount
15% Discount
0% Discount
5% Discount
6% Discount
7% Discount
10% Discount
15% Discount
0% Discount
Ujemi popust 5 - 15%!
Vpiši svoj e-mail naslov in ujemi kodo za 5-15% popust. 80% možnost pridobitve kupona!
Pravila igre:
  • En poskus na enega uporabnika
  • Kodo uporabi pri zaključku nakupa