6. 7. 2015

AQUAbike

Kot proizvajalec Aquabike stacionarnih koles, prilagojenih na vodno okolje, vam nudimo strokovne nasvete in opremo za športne centre, fitnes klube, hotele, termalne centre, vodne parke in domače bazene. Poleg tega smo opremljevalci klinik in fizioterapevtskih centrov s profesionalno opremo za rehabilitacijo in vadbo v vodi.

Izkušnje nam omogočajo, da izpolnimo pričakovanja naših strank, tako v kakovosti, kot v sodobnem dizajnu naših izdelkov . Sodelovanje s tujimi podjetji nam omogoča, da spremljamo spreminjajoče se trende in na trg uvajamo inovativne rešitve. Z nami je vaš uspeh zagotovljen.

V letu 2016 smo kot na sejmu FIBO v Nemčiji predstavili novost v svetovnem merilu: zložljivo kolo AQUAbike X, ki je primerno za tiste, ki jim primanjkuje prostora.

AQUAbike X

AQUAbike X

 

DSC_0304

AQUAbike Home

AQUAbike Pro

AQUAbike Pro

AQUAtreadmill

AQUAtreadmill

 

Podjetje za izdelavo Aquabike koles je bilo ustanovljeno leta 2010 sredi Evrope. Velik odmerek odločnosti, idej in predhodnih izkušenj nam je omogočil, da postanemo vidni na trgu Aqua Spinning / Aqua Fitness! Z inovacijami, ki smo jih uvedli, smo postali poznani po svetu, ne samo v Evropi. Naša prednost so znanje in izkušnje, ki jih želimo deliti z vami. To nam omogoča, da ponudimo Aqua Fitness opremo tako za profesionalno, kot za domačo uporabo.

Naš glavni cilj je, da ponudimo trgu najbolj kakovostne izdelke po razumni ceni.

Cilji IQFitnes in IQaqua AQUA bike-a:

– Zagotoviti strankam najbolj napredne izdelke,

– Izdelke, ki so preprosti za uporabo,

– Proizvajanje izdelkov iz najboljših razpoložljivih materialov,

– Kontrola kakovosti na vsaki stopnji proizvodnje.

Kvaliteta in certificiranje

Jeklo za izdelavo naših izdelkov, je pridobljeno od dobaviteljev, ki so na trgu poznani kot najkakovostnejši. Med procesom proizvodnje gredo naprave skozi številne kontrole. Od začetka proizvodnje do faze embalaže vsakemu posameznemu izdelku dajemo veliko pozornosti. To nam omogoča, da zagotovimo, da dobavljeni izdelki izpolnjujejo pričakovanja najzahtevnejših kupcev.

Inovacije so sestavni del proizvodnega procesa v Aqua Fitnees Bike. Naša visoko kvalificirana ekipa ustvarja uporabniku prijazne izdelke, ki so za vadečega varni.

Vsi naši izdelki izpolnjujejo standarde EU: 2001/95 ES v zvezi z varnostjo proizvodov.

Naša garancija:

Za vse izdelke znamke IQaqua nudimo 1 oziroma 3 letno garancijo, ki vključuje vse kovinske dele in 6 mesečno garancijo na preostali potrošni material (sedeži, zaponke za pedala, itd). Garancijski list je priložen napravi.

AQUA KOLESARJENJE:

Happy group with senior couple in water holding their thumbs up

Vodno veselje za staro in mlado

Uporaba stacionarnih vadbenih koles, posebej prilagojenih za vodno okolje, je oblika telesne vadbe, ki je na voljo vsem. Vadeča oseba je običajno pod nadzorstvom trenerja, ki motivira skupino in kaže najrazličnejše vadbe. Najpogostejši imeni za to obliko vadbe sta Aqua Cycling ali Aqua Spinning.

Vaje v vodi so zelo priporočljive za ljudi vseh starosti, omogočajo pa izgubo teže, izboljšanje kardiovaskularnih lastnosti in zmanjšanje celulita, in to brez obremenitve sklepov. Zato se podvodno kolesarjenje vse bolj uporablja v procesu okrevanja profesionalnih športnikov. Tak trening krepi mišice, izboljša počutje in pripomore k vitkejšemu telesu. In kar je tudi pomembno, znanje plavanja ni potrebno.

Prednosti Aqua Spinning / Aqua Cycling:

-pomaga pri rehabilitaciji in procesu okrevanja,

-brez obremenitve na sklepe in hrbtenico,

-pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov,

-zmanjšuje celulit in preprečuje njegov nastanek,

-manjšuje napetost v mišicah,

-učvrščuje telo,

-med vadbo se sproščajo endorfini, ki vplivajo na dobro počutje, kar odpravlja stres in napetost,

-krepi mišični sistem,

-povečuje prožnost kit in vezi,

-povečuje gibljivost sklepov in pomaga pri pravilni drži

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vsg5O2P3mSQ]